Websites

Van den Heuvel Concepts – Optimalisatie en customisatie

… heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en optimaliseren van websites, veel websites en experimentele websites zijn door ons gebouwd in de periode voor de zakelijke start van van den Heuvel Concepts, en inmiddels ook vele na deze periode.

Door de jaren heen zijn de technieken veel veranderd en veel mooiere websites zijn mogelijk door de komst van Adobe’s Flash, Java, PHP, HTML5 en CSS3 scripts, maar ook door de huidige CMS systemen WordPress en Magento.

Een goede website zet uw bedrijf neer als een solide betrouwbare zakenpartner.

In de huidige tijd is het niet hebben van een website dan ook totaal ondenkbaar voor de serieuze vooruitstrevende zelfstandige. Helaas is dit vaak ook een erg kostbaar plaatje wat een flinke investering vraagt.

Hier kan van den Heuvel Concepts het verschil maken met websites die gebruik maken van de nieuwste technieken, speciaal toegespitst op ZZP-ers en kleinere bedrijven of verenigingen.

Op kleinschalige basis accepteren wij nog projecten om nieuwe websites of webshops te lanceren. Dit kan een gevolg zijn van een besluit na een advies voor een customisatie of optimalisatie. We nemen echter in de regel geen totale nieuwbouw projecten aan in verband met de tijd die daar meestal in dient te worden geinvesteerd.

Websites in HTML5 & CCS3 en Joomla of CMS made simple zitten niet langer in ons assortiment door een langzame verschuiving van de werkzaamheden van van den Heuvel Concepts.

Pagina’s gemaakt in WordPress.

WordPress is een goede concurrent van het bovengenoemde Joomla. De overhead van WordPress is wat kleiner dan bij Joomla en aangezien WordPress iets jonger is zijn er veel frissere en recentere templates voor te verkrijgen voor weinig geld. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd, echter dient u er wel rekening mee te houden dat vrijwel alle niet standaard aanwezige functionaliteit dient te worden gekocht in de vorm van plugins en extensies.
Deze pagina’s zijn vaak ook heel eenvoudig uitbreidbaar met een webshop of messageboard en dergelijke. De doelgroep is dan ook net als Joomla voor grotere verenigingen, scholen, websites voor communities of hobby clubs. En eventueel dus kleine tot middelgrote webshops die naast een mooie website dus ook een stukje verkoop doen.

Heeft u vragen of wij wat voor uw project kunnen betekenen ? Ga naar de contact pagina en neemcontact op met ons.

Laatste Website projecten: