Van den Heuvel Concepts

… heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en optimaliseren van websites, veel websites en experimentele websites zijn door ons gebouwd in de periode voor de zakelijke start van van den Heuvel Concepts.

Door de jaren heen zijn de technieken veel veranderd en veel mooiere websites zijn mogelijk door de komst van Adobe’s Flash, Java, PHP, HTML5 en CSS3 scripts, maar ook door de huidige CMS systemen zoals Joomla, WordPress, Logivert en Magento. Een goede website kan uw bedrijf neerzetten als een solide betrouwbare zakenpartner.

In de huidige tijd is het niet hebben van een website dan ook bijna ondenkbaar voor de serieuze vooruitstrevende zelfstandige. Helaas is dit vaak ook een erg kostbaar plaatje wat een flinke investering vraagt.

Hier kan van den Heuvel Concepts het verschil maken met websites die gebruik maken van de nieuwste technieken, speciaal toegespitst op ZZP-ers en kleinere bedrijven of verenigingen.

Pagina’s gemaakt in HTML5 en CSS3.

Wanneer u kiest voor een pagina gemaakt in HTML5/CSS3 dan heeft u een supersnelle, lichtgewicht en eenvoudig te navigeren pagina doordat de pagina’s custom geprogammeerd worden. Dit is verrassend genoeg een erg goedkope oplossing ondanks de custom programmering. Doelgroep voor deze methode is vaak de eenvoudigere websites voor kleine ZZP-ers die goed tentoongesteld willen hebben wat ze doen en wat ze niet doen. Eenvoudige plugins zoals een gastenboek en dergelijke zijn inbegrepen, echter wordt dit systeem niet door ons gebruikt als er een mutli-user login of een betaalsysteem achter de site moet komen.

Snelheid en lichtgewicht zijn het allergrootste voordeel van een site in HTML5/CSS3, met een site van een paar megabyte groot heb je al schitterende resultaten die enorm snel in elke browser tevoorschijn komen.

Pagina’s gemaakt in CMS Made Simple.

Pagina’s die gemaakt worden in CMS Made Simple hebben als doelgroep de iets vooruitstrevende ZZP-er of het groeiende Midden Klein Bedrijf. Naast standaard een multi-user inlog systeem kan in CMS MS vrij snel ingesprongen worden op allerlei gratis beschikbare plugins en extensies. In een relatief korte tijd kan snel een professionele website op worden gezet met volledige bewerk funktionaliteit voor de pagina eigenaar. Hierin is het voordeel dat een eindgebruiker of eigenaar van de pagina enkel testverwerker capaciteiten dient te hebben om een nieuwe pagina aan te maken of huidige content te bewerken.

Deze pagina’s eisen iets meer van de server waaronder goede PHP en MySQL ondersteuning aangezien er gebruik wordt gemaakt van een MySQL Database. Nog steeds zijn deze sites vaak relatief snel door de beperkte overhead op de server.

Pagina’s gemaakt in Joomla.

Veel pagina’s op internet zijn gemaakt in het opensource programma Joomla. Joomla installeert een vrij grote set aan funktionaliteit en mogelijkheden op een server en heeft dus wel een behoorlijke overhead. Als de pagina niet voorzichtig en goed geconfigureerd wordt dan kan dit resulteren in traagheid. Mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd, echter dient u er wel rekening mee te houden dat vrijwel alle niet standaard aanwezige funktionaliteit dient te worden gekocht in de vorm van plugins en extensies.

Deze pagina’s zijn vaak ook heel eenvoudig uitbreidbaar met een webshop en dergelijke. De doelgroep is dan ook meer voor grotere verenigingen, scholen, websites voor communities of hobby clubs. En eventueel dus kleine tot middelgrote webshops die naast een mooie website dus ook een stukje verkoop doen. Meer over deze specifieke toepassing vindt u onder ‘Webshops’.

Pagina’s gemaakt in WordPress.

Wordpress is een goede concurrent van het bovengenoemde Joomla. De overhead van WordPress is wat kleiner dan bij Joomla en aangezien WordPress iets jonger is zijn er veel frissere en recentere templates voor te verkrijgen voor weinig geld. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd, echter dient u er wel rekening mee te houden dat vrijwel alle niet standaard aanwezige funktionaliteit ook hier dient te worden gekocht in de vorm van plugins en extensies.
Deze pagina’s zijn vaak ook heel eenvoudig uitbreidbaar met een webshop of messageboard en dergelijke. De doelgroep is dan ook net als Joomla voor grotere verenigingen, scholen, websites voor communities of hobby clubs. En eventueel dus kleine tot middelgrote webshops die naast een mooie website dus ook een stukje verkoop doen.

Wij hanteren twee prijsklassen voor websites:

De relatief eenvoudige websites (paar subpagina’s) en door de klant zelf bijgehouden en gevuld, waarbij alle logo’s, foto’s en kleurstellingen worden aangeleverd.

€599

* exclusief door de klant gewenste betaalde plugins

De uitgebreidere websites (vaak ook via CMS systeem) waarbij er soms nog logo’s moeten worden ontworpen of gedigitaliseerd en opmaak en kleurstellingen van de website worden gedaan in overleg met de klant. Tevens wordt dan de tekstuele vulling van de website voorgesteld door ons en in overleg online gezet.

€999

* exclusief door de klant gewenste betaalde plugins

In een extreem geval kan er voor worden gekozen om uw door iemand anders gemaakte pagina, door van den Heuvel Concepts uw website totaal bij te laten houden, waarvoor een jaarlijkse tarief zal worden overeengekomen naar gelang de behoefte aan service.