Webshops

Een Webshop restylen of beginnen

… kan ervoor zorgen dat uw produkten een veel groter publiek bereiken. Voor de ondernemer die al een webshop heeft maar niet veel verkopen heeft kunnen wij misschien zorgen voor de onderscheidende look of herindeling van uw webshop. Voor de beginner kunnen wij een goedkoop instap punt zijn om te beginnen met een webshop. Door onze uitgebreide klantenkring hebben we veel ervaring opgedaan met het opzetten en onderhouden van webshops in Virtuemart, WordPress, Logivert, Magento en OpenCart.

Joomla in combinatie met Virtuemart, OpenCart en Logivert zitten niet langer in ons assortiment door een langzame verschuiving van de werkzaamheden van van den Heuvel Concepts.

Magento.

Magento is een professioneel webshop beheer systeem kompleet met fakturering en voorraadbeheer systeem. Het vereist vaak wel een goede stabiele hosting en wat meer werkruimte op de server. De uitgebreide set mogelijkheden maakt het geheel wat meer geschikt voor de professionelere webshop beheerders die één of meerdere webshops willen hosten en bijhouden. De mogelijkheden zijn onbeperkt en net als Virtuemart is het een goed gebruiksvriendelijk. Er zijn bij Magento vaak veel minder plugins nodig om tot een mooi werkend geheel te komen met alle funktionaliteit van een professionele webwinkel.

In het bovengenoemde pakket is alles mogelijk qua layout, plugins, funktionaliteiten en dergelijke. We zullen ten alle tijde exact dat maken wat u wil zien op uw webshop. Niets is onmogelijk, wellicht als iets totaal onlogisch of niet erg gebruiksvriendelijk is zullen we dit met u als klant overleggen.

Ongeacht uw pakket keuze hanteren wij voor het creëren van een nieuwe webshop 1 prijs:

€999

* exclusief door de klant gewenste betaalde plugins

Voor het restylen van een webshop in een al opgezet systeem wordt de prijs altijd in overleg met de klant bepaald naar gelang de werkzaamheden die nodig zijn. Het kan namelijk zo zijn dat met minimale aanpassingen uw webshop weer een nieuw leven wordt ingeblazen, maar het kan ook zijn dat we u zullen adviseren over te stappen naar een totaal nieuw systeem. Vandaar dat hiervoor geen vaste prijs kan worden opgezet.

Laatste Webshop projecten: