Een Webshop restylen of beginnen

… kan ervoor zorgen dat uw produkten een veel groter publiek bereiken. Voor de ondernemer die al een webshop heeft maar niet veel verkopen heeft kunnen wij misschien zorgen voor de onderscheidende look of herindeling van uw webshop. Voor de beginner kunnen wij een goedkoop instap punt zijn om te beginnen met een webshop. Door onze uitgebreide klantenkring hebben we veel ervaring opgedaan met het opzetten en onderhouden van webshops in Virtuemart, WordPress, Logivert, Magento en OpenCart.

Joomla in combinatie met Virtuemart.

Als u al een website heeft in Joomla dan kan met relatief weinig moeite een Virtuemart webshop worden toegevoegd. Virtuemart is een goed en stabiel webshop systeem met veel funkties die benodigd zijn in een goede webshop. Natuurlijk dient men er wel rekening mee te houden dat er standaard geen iDeal in Virtuemart zit waardoor vaak een paar plugins nodig zijn en een contract met de bank of een payment provider. Ook simpele funktionaliteiten zoals een One Page Checkout en uitgebreide faktureringen zijn vaak te koop middels plugins.

Virtuemart is zoals Joomla gebruiksvriendelijk en heeft een groot gebruiksgemak vooral als Joomla al geen probleem is.

Magento.

Magento is een professioneel webshop beheer systeem kompleet met fakturering en voorraadbeheer systeem. Het vereist vaak wel een goede stabiele hosting en wat meer werkruimte op de server. De uitgebreide set mogelijkheden maakt het geheel wat meer geschikt voor de professionelere webshop beheerders die één of meerdere webshops willen hosten en bijhouden. De mogelijkheden zijn onbeperkt en net als Virtuemart is het een goed gebruiksvriendelijk. Er zijn bij Magento vaak veel minder plugins nodig om tot een mooi werkend geheel te komen met alle funktionaliteit van een professionele webwinkel.

OpenCart.

OpPenCart is een goed instap webshop systeem met een hoge customisatie faktor. Net zoals Virtuemart en Magento is het goed gebruiksvriendelijk en zijn de mogelijkheden legio. Het is compact en heeft vele funkties standaard aan boord en de plugins en extensies zijn zelfs veelal gratis te verkrijgen. Het voelt qua interface erg Magento-achtig aan en werkt snel en relatief licht op de server.

Natuurlijk is de professionaliteit iets minder als bij Magento maar dit pakket levert uitstekende resultaten op in webshops.

Logivert.

Logivert is een kant en klaar webshop pakket wat voor redelijk lage prijs al aan te schaffen is en naar smaak uit te breidden met modules voor ondersteuning van barcode scanners, voorraadbeheer en kassa modules. In tegenstelling tot de andere pakketten draait Logivert Webshop in zijn totaliteit op een lokale computer en wordt er na een update of wijziging in het systeem vanalles ge-upload naar de server ruimte die je huurt. Geen MySQL database structuren en dergelijke, maar alles lokaal op een computer.

Dit heeft ook een nadeel ten opzichte van de flexibiliteit van je webshop, maar zonder enige kennis van webshops en websites kan je hiermee toch een redelijke webshop neer zetten tegen een relatief lage pakketprijs.

Van den Heuvel Concepts levert geen Logivert pakketten, maar we kunnen wel uw template creëren en modificeren en alle denkbare toepassingen geschikt maken voor uw Logivert Webshop. Hiervoor is het echter wel nodig om een Teamviewer account te installeren op de Logivert computer zodat we deze van buiten af kunnen bereiken.

In alle bovengenoemde pakket vormen is alles mogelijk qua layout, plugins, funktionaliteiten en dergelijke. We zullen ten alle tijde exact dat maken wat u wil zien op uw webshop. Niets is onmogelijk, wellicht als iets totaal onlogisch of niet erg gebruiksvriendelijk is zullen we dit met u als klant overleggen.

Ongeacht uw pakket keuze hanteren wij voor het creëren van een nieuwe webshop 1 prijs:

€999

* exclusief door de klant gewenste betaalde plugins

Voor het restylen van een webshop in een al opgezet systeem wordt de prijs altijd in overleg met de klant bepaald naar gelang de werkzaamheden die nodig zijn. Het kan namelijk zo zijn dat met minimale aanpassingen uw webshop weer een nieuw leven wordt ingeblazen, maar het kan ook zijn dat we u zullen adviseren over te stappen naar een totaal nieuw systeem. Vandaar dat hiervoor geen vaste prijs kan worden opgezet.