Extra’s

Zoek machine optimalisatie

Iedere ondernemer met een webpagina komt vroeg of laat voor het probleem te staan dat hij of zij niet meteen gevonden wordt op (bij voorkeur) de eerste pagina van Google, Bing, Yahoo, Altavista of andere zoekpagina’s.

Aangezien de meeste potentiële klanten zich vaak beperken tot de eerste of tweede pagina zoekresultaten, kan dit betekenen dat u klanten misloopt. Hier kan S.E.O. u een oplossing bieden.

Met goede S.E.O. kan u ervoor zorgen dat u op deze eerste pagina komt. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit twee delen. Namelijk het voorbereidende deel dat u op uw webpagina dient te doen zoals het goed definiëren van pagina titel, omschrijving en sleutelwoorden.

Het tweede deel bestaat uit een goede aanmelding bij alle grote zoekmachines, lokale zoekmachines en vaak ook de branche-gerichte zoekmachines.

van den Heuvel Concepts doet niet aan betaalde backlinks, deze vorm van voorkruipen wordt steeds meer door de grote zoekmachines in de ban gegooid. U zult dus met uw bedrijfspagina niet meer verschijnen met betaalde backlinks. Wij doen S.E.O. volgens de opgestelde regels van Yahoo, Bing, Google en Altavista, zoals het hoort.

Wij hanteren 1 prijs voor S.E.O.

Voor een komplete invoering van S.E.O. ongeacht het feit of uw webpagina in pure HTML of PHP is geschreven, of u Joomla, Logivert of Magento CMS of een vergelijkbaar systeem gebruikt.

€349

Logo design

U begint uw bedrijf maar u heeft nog niet echt een pakkend logo of design of een huisstijl ? Hiermee kunnen we u helpen door een logo samen met u te ontwerpen. In een korte tijd kunnen we een paar test logo’s produceren waar u zelf eens rustig kritisch naar kan kijken.

Wat ons opgevallen is in de jaren van webdesign is dat veel ZZP-ers en webshops die starten, niet een echt goed logo hebben. Meesten hebben niet eens echt een bepaalde kleurstelling of een huisstijl. Doordat we inmiddels al even meedenken met andere ondernemers, kunnen we u helpen hier samen uit te komen. Vaak wordt dan gekeken naar uw vakrichting, en de mogelijkheid om dit wel of niet te laten reflecteren in uw logo. Natuurlijk krijgt u na ontwikkeling van het logo alle bestanden aangeleverd zodat u bij alle andere plaatsen waar u een logo voor nodig hebt, dit kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfs kleding, pennen, briefpapier en zelfs als handtekening onder uw email.

U bent en blijft ook ten alle tijde eigenaar van alle rechten op uw logo…

Social media

Social Media is een term voor het gebruik van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Omdat hier grote hoeveelheden mensen dagelijks op verblijven, en hun meningen delen is dit een zeer nuttig medium voor betere vindbaarheid.

Steeds meer mensen hebben een Social Media profiel bij ofwel Facebook, Twitter, Google+ en/of linkedIn.
De stap naar het verhogen van je vindbaarheid binnen deze kringen is dan ook een logische. Maar wat nu als je als ondernemer die toch al druk bezig is, geen tijd hebt om je ook nog eens dagelijks in die kringen te begeven, maar toch wel bekendheid wilt verwerven in de social media kringen ?

Hiervoor heeft van den Heuvel Concepts een kant-en-klare oplossing, toepasbaar op elke vorm en stijl van webpagina, de zogenaamde social media plugin.

Ongeacht het CMS systeem of zelfs zonder CMS systeem, kunnen wij uw webpage voorzien van een mooie set social media buttons waarbij het voor u als webpagina eigenaar niet noodzakelijk is om zelf een social media account te bezitten, of hier tijd aan te spenderen.

Tag clouds

Steeds vaker zie je op websites met een flinke inhoud dat er zogeheten tag clouds worden ingezet. Een vak of wolk met tekstlabels die allemaal doorlinken naar een ander deel op de betreffende website.

Naast het feit dat het kan dienen als een verkorte index, heeft het vaak nog wat andere functies. Soms wordt er ook gespeeld met de grootte van de letters en de dikte van de letters. Het is zo mogelijk om druk bezochte tags te benadrukken.

Dit kan voor een webmaster of webpagina eigenaar dan duidelijk maken welk deel van zijn website meer aandacht trekt. Webshop eigenaren kunnen dan een bepaald ‘hot item’ in de aanbieding doen bijvoorbeeld.

Als je tag cloud netjes en goed gecodeerd is kan deze ook dienen als hulpmiddel in de zoekmachine indexeringen … Kortom, een tag cloud laat je webpagina er niet alleen Web2.0 uitzien, maar is functioneel en hulpvol in website ranking.

Voor komplete invoering van Social Media buttons en/of een tag cloud ongeacht het feit of uw webpagina in pure HTML of PHP is geschreven, of u Joomla, Logivert, WordPress of Magento CMS gebruikt.

€199

Verhuizing & upgrades

Een recente toenemende aktiviteit van van den Heuvel Concepts is het verhuizen van een bestaande website of webshop naar een ander domein of een andere server.

Soms gaat dit gepaard met een update van het software pakket waarin de pagina of shop momenteel aktief is. Als u bijvoorbeeld gebruik wil maken van recente programeer technieken of funkties dan kan het zijn dat uw huidige CMS systeem moet worden ge-updated. Meestal blijkt ook dat dit niet zomaar standaard te doen is en dat hierbij wat creatieve scripting komt kijken om dataverlies te vermijden.

Als voorbeeld heeft van den Heuvel Concepts op deze manier succesvol een Joomla 1.5.21 website met een daarachter een Virtuemart 1.1.8 webshop succesvol gemigreerd naar een Joomla 2.5 met Virtuemart 2.0 webshop zonder dataverlies, en voor de klanten onmerkbaar. Tevens kunnen we u de mogelijkheid bieden om een Magento shop van bijvoorbeeld 1.7.0.2 rechtstreeks te upgraden naar 1.8.1.0.

In sommige gevallen betreft het ook dat men een normale HTML pagina in gebruik heeft, en dat men deze liever eigenlijk in een CMS systeem zou hebben. Dan betreft het een verhuizing van een situatie zonder CMS systeem naar een situatie met CMS systeem. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Het kan ook zijn dat u gewoonweg niet tevreden bent over de huidige dienstverlening van uw hoster, of blijft u binnen uw eigen hoster maar moet u upgraden naar een pakket met meer webruimte of mogelijkheden. In dat geval kunnen we ook uw interne verhuizing regelen qua webhosting.

Aangezien deze werkzaamheden niet standaard samen te vatten zijn in een geschat aantal uren, hebben we voor deze werkzaamheden geen vastgestelde prijs. U kan het beste informeren per email naar de mogelijkheden voor een persoonlijke afspraak in dit geval. Als we een duidelijk plan hebben van de werkzaamheden die dienen te worden uitgevoerd, dan zullen we u een scherpe aanbieding doen.

Mail ons voor informatie aanvraag betreffende verhuizingen en upgrades.