Magento specialist – Optimalisatie en Customisatie

Van den Heuvel Concepts – Optimalisatie & Customisatie – Magento specialist

… is in 2007 begonnen als een initiatief van Gert-Jan van den Heuvel, met als doel om betaalbare professionele webdesigns te creëren voor ZZP-ers en MKB in de regio Oss uitsluitend in de avonduren en weekenden. Over de tijd zijn we langzaam overgegaan naar het adviseren, optimaliseren en customisen van vooral Magento webshops en WordPress website.

Webpagina advies, optimalisatie en customisatie

… is een kernaktiviteit van van den Heuvel Concepts naast Magento Webshops ontwerpen. Wij adviseren u wat voor soort website het meest voor uw business geschikt is en kunnen ook een kijkje nemen of alles wel optimaal is ingesteld aan de websitekant. Desgewenst kunnen we de website ook voor uw customisen zodat alles wat beter ge-optimaliseerd is.

Webshop advies, optimalisatie en customisatie

… kan ervoor zorgen dat uw producten een veel groter publiek bereiken. Voor de ondernemer die al een webshop heeft maar niet veel verkopen heeft kunnen wij misschien door middel van advies of customisatie zorgen voor de onderscheidende look of herindeling van uw webshop. Voor de beginner kunnen wij een adviserend orgaan zijn om te beginnen met een webshop. Door onze uitgebreide klantenkring hebben we veel ervaring opgedaan met het opzetten en onderhouden van webshops in WordPress en Magento.

S.E.O. zoekmachine optimalisatie aan de website/shop kant

… is onlosmakelijk verbonden met het hebben van een commerciële website. Als je wat verkoopt aan diensten ofwel produkten, dan wil je toch graag gevonden worden en liefst bovenaan op de zoekresultaten lijst staan. Wij kunnen u adviseren en eventueel uw pagina of shop customisen of optimaliseren.

Facebook Feed

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.